Alhamdulillah, segala puji bagi Allah. Ana Edar Sdn Bhd, dengan berbesar hati mengumumkan, MALAM EXTRAVAGANZA 2015 akan diadakan pada 7 Februari 2015, bertempat di HOTEL SUMMIT, USJ, Subang Jaya.

Objektif utama MALAM EXTRAVAGANZA adalah untuk meraikan barisan rakan niaga yang telah mencapai target jualan seperti yang termaktub di dalam terma. Selain itu juga, para hadirin akan mendengar perkongsian daripada leader-leader yang telah berjaya mengenai JIHAD BISNES!

ANUGERAH

Antara anugerah yang akan disampaikan pada malam tersebut ialah:

1) Achiever’s Club – Rakan niaga yang mencapai jualan peribadi dengan kadar minimun 100 botol Qaseh Gold.

2) President’s Club – Rakan niaga yang mencapai jualan peribadi dengan kadar minimun 225 botol

3) Bandung Vacation – Rakan niaga yang mencapai jualan peribadi dengan kadar minimun 315 botol

Tempoh bagi mencapai target seperti di atas bermula dari bulan Mei(5) sehingga bulan Disember(12) tahun 2014. Dan banyak lagi anugerah yang telah ditentatifkan menanti pada malam tersebut.

Bertemakan moto “MEMARTABATKAN EKONOMI UMMAH” Ana Edar menyimpan satu tekad untuk membantu umat Islam khususnya bagi mencapai tahap ekonomi yang mapan di samping meningkatkan taraf kesihatan ke peringkat terbaik berlandaskan pemakanan Sunnah.

MALAM EXTRAVAGANZA adalah manifestasi Ana Edar sebagai menghargai keseluruhan rakan niaga yang telah bersama-sama menjadi tonggak penggerak Ana Edar selama ini.  Berkonsepkan JIHAD BISNES, kita bersama berganding bahu memajukan dan martabatkan ekonomi diri, keluarga dan masyarakat.

SIAPA YANG PATUT HADIR?

Sekali lagi, Ana Edar membuka pintu majlis MALAM EXTRAVAGANZA kepada semua untuk hadir dan mengalami sendiri malam yang penuh berprestij ini. Tidak hanya terhad kepada Rakan Niaga Ana Edar, sesiapa sahaja dijemput hadir pada malam tersebut. Nak bawa kawan-kawan? Nak bawa ibu dan ayah? Nak bawa atuk dan nenek? Nak bawa rakan-rakan kerja? Nak bawa adik-beradik? Nak bawa sanak-saudara? Boleh… Tiket juga ditawarkan pada harga “Mampu Hadir”, RM 100 untuk seorang. Ekslusif, jamuan makan bertemakan Chinese Course akan dihidangkan. Juga penampilan Duta Produk Qaseh Gold dan Artis undangan istimewa, nantikan!

KAMI NANTIKAN KEHADIRAN ANDA!!

Selagi ada kekosongan meja, kami akan terus menerima tempahan dari anda. Datanglah dengan semangat, pulanglah dengan lebih bersemangat! Sama-sama kita memartabatkan ekonomi ummah!

TENTATIF

TENTATIF-EXTRAVAGANZA

PERLUKAN MAKLUMAT LANJUT?

Untuk sebarang maklumat lanjut, sila hubungi Saudara Izzuddin di talian: 019-3388-264 / 013-3388-265